
Què veure a Tallin? Viatja aviat a Estònia? Patrimoni Mundial de Tallin des 1997 i molts dels seus edificis són medieval. És fàcil moure pel centre i no és molt gran, molts dels edificis han estat restaurats i abundància de cafès, restaurants i hotels.
El casc antic de Tallin es divideix en dos: La part superior o Cerro Catedral “Toompea” (on vivien les autoritats en el passat) i la part inferior o Barri antic “Ciutat Vella” històricament l'antiga ciutat.
atraccions i monuments a Tallin gratis (o gairebé)
La ciutat de Tallin i la seva plaça ( Plaça de l'Ajuntament
): Aquesta gran plaça històricament va servir com a lloc de mercat i reunió, i va ser el El lloc d'almenys una execució. La sala original va ser construïda al segle XIV, però gran part de l'edifici que es troba avui en dia data del segle XV. A la façana hi ha dues gàrgoles amb forma de drac de colors que daten del segle XVII. Veure el calendari a la pàgina web: www.tallinn.ee/raekoda
El 'Vana Tomás’ (Vell Thomas) : Una de les icones més populars de la ciutat. Situat a la torre de l'Ajuntament des 1530. Símbol considerada la guàrdia de la ciutat. Cada primavera hi va haver un concurs de tir amb arc. Ells van baixar un lloro de fusta. La llegenda explica que un any, un jove valent anomenat Thomas humil família va participar i va guanyar. Després de guàrdia el nomenat aprenent i es va convertir en un soldat. Anys més tard, els habitants de la ciutat es van adonar que la forma d'un soldat amb un bigoti paleta consell de la ciutat s'assemblava molt al seu heroi i van cridar Antic Thomas.
El Raeapteek farmàcia: En ell no. 11 de la plaça es troba una de les farmàcies més antigues d'Europa. Almenys des 1422 ha estat en servei sense interrupcions! Vostè pot anar a veure la seva poca exposició totalment lliure .
Catedral d'Alexander Nevsky : Situat al Toompea. Impressionant catedral ortodoxa que domina la ciutat, amb les seves cúpules de colors negre. Neo-Bizantí estil, va ser construït a finals del segle XIX, en els temps en què el territori d'Estònia va pertànyer a l'Imperi rus. Inaugurat l'any 1900. L'entrada és gratuïta (però vostè no pot prendre fotografies de l'interior).
Des de molts punts de la ciutat es poden veure les restes de la muralla i està molt ben conservat, també ha de caminar pel carrer “Pikkjalg” en ell podràs veure els edificis pertenecieros gremis de la ciutat, es pot veure que en:
Església de Sant Olaf : es creu que el primer edifici va ser construït al segle XII en el moment tenia 155 metres de llarg i va ser l'edifici més alt d'Europa. El entrada a l'església és gratis només 2 euros i es pot pujar i aconseguir una vista de 360 graus de la ciutat de Tallin. Impressionant!
punts de vista més lliures de la ciutat són Mirador Cort la Mirador Patkuli i es pot veure en:
Església de l'Esperit Sant : Aquesta església es troba el rellotge en la seva façana, és el rellotge públic més antic d'Estònia pertanyent al segle XVII. A l'interior el retaule de l'altar major (entrada no és gratuïta) en lloc poden entrar de forma gratuïta a la Catedral de Santa Maria dins veus penjant de les parets de l'escut d'armes de famílies enterrades allà talles de fusta.
Parlament : Just al davant de la Catedral Alexander Nevski és el Parlament d'Estònia. Edifici barroc.
Plaça de la Llibertat : Aquesta gran plaça és un símbol de la la independència d'Estònia . Aquí comença la part de la nova zona.
Un bon moment per deixar de menjar alguna cosa pot ser si estàs a prop Kompressor un lloc freqüentat pels vilatans i els pocs turistes en un gegant que serveix creps a bons preus. Tant dolç i salat! si vol que altres llocs barats es pot veure:
Rotermann barri : Molt a prop de la ciutat vella de Tallinn, eren antigues fàbriques s'han renovat i convertit el lloc en una de les zones més modernes de la ciutat. Si t'agrada l'arquitectura moderna aturada per aquí!
Si t'agrada anar de compres pot visitar el centre de botigues d'artesania o Passatge de Santa Catalina, a més que pot veure alguns mercats
Per obtenir una mica de la ciutat es pot agafar el tramvia i acostar-se a Palau Kadriorg i Jardí: va ser l'antiga residència del president d'Estònia. L'edifici va ser construït per Pere el Gran per a la seva esposa Catalina I en 1718. Ara és un museu, però es pot fer una passejada pels jardins en el seu temps lliure.
I per últim però no menys important el transport a Tallin. Si arriba en ferri ho té fàcil perquè el terminal està molt a prop de la ciutat i pot caminar. Si vostè arriba a l'aeroport es pot veure: Tallinn Transport i com arribar a Lennart Meri aeroport
Font: http://www.guialowcost.es/que-ver-gratis-o-casi-en-tallin/