Líquids a l'avió: com embarcar més de 100ml

 

Com puc enviar líquids a l'avió (de gel i crema) si el contenidor és 125ml?

La majoria dels contenidors són cremes i gels 125ml o 150ml. Què puc fer per recaptar aquests líquids a l'avió sense mi cop que va posar a la seguretat de l'aeroport de control?

Vaig provar les llaunes mig buides de 125 ml , però encara no han deixar-me passar líquids a l'avió. Hi ha un truc per aconseguir-ho sense haver de fer servir un altre contenidor?

La restricció de líquids a l'avió és de 100 ml per envàs i la majoria de les cremes i gels vénen en envasos de 125 ml. És una coincidència? Podríem dedicar aquest post a conspirar en això, però en canvi, hem optat per donar una solució a això. I hem trobat enganyar passar líquids a l'avió quan més vaixells vénen en 100 ml (sempre que sigui gel o crema).

Aquest truc casolà només pot realitzar-se amb els contenidors sense plàstic dur que conté gel o crema, perquè si contenen és líquid, que va a acabar tot escampats a la seva bossa (potser aquest és el truc per portar líquids a l'avió sense restriccions, remull l'esponja o líquid en un bolquer i buidar el contingut a l'arribada!)

Anem al gra: el truc casolà per enviar contenidors de crema i gel a l'equipatge de mà dels avions és contenidors “enconger” de 125 ml de gel i la crema per convertir-los en contenidors 100 ml o Menys .

que necessita:

  • Tisores, preferiblement agut. Ganivet de serra en la seva absència.
  • cinta Telfon per segellar la canonada o una goma (és opcional, perquè si el vaixell no està ocupat vostè no ho pot necessitar, però cal anar amb compte que el contingut no pugui vessar).

 

Instruccions:
1. Prengui l'envàs en qüestió, preferiblement un de 125 ml o 150 ml o menys i tallar a 3/4 de l'altura , a continuació, l'eliminació d'un quart de la seva grandària. Has de fer-ho sense trencar la part quarta intacta.
2. després si el pot és massa ple, treure alguns dels seus continguts per evitar que es desbordi i guardar en un altre recipient que té més petit, embolicar en paper transparent o on succeir cel·lofana.
Si el paquet ja ha estat utilitzat, no haurà d'eliminar contingut.
3. Eliminar les restes gel o crema van deixar a la part superior del paquet ja han tallat i se les va posar a la part inferior, amb la resta del contingut.
4. Un cop fet això, complement de nou superposició de la part superior s'han tallat prèviament.
5. Fixa la junta amb cinta de tefló o una banda de goma per evitar vessaments.

En Consells i trucs han utilitzat aquest truc per enviar líquids a l'avió com a equipatge de mà (gel i crema) diverses vegades per passar llaunes de 125 ml de crema a l'aeroport i ni una vegada que s'han posat nosaltres els problemes en el control de seguretat
Si voleu aprendre més trucs per fer el seu equipatge de la bossa de mà de cosmètics, es recomana la lectura de bitllets de viatge Borsa. com preparar

.

Aquí podeu veure imatges del procediment per a convertir un recipient de 125 ml un pas 100ml

 

Vostè pot veure altres articles similars Els líquids en l'aire: com enviar més de la secció 100 ml Walk Viatges

.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
​​​​